lening als zelfstandige in bijberoep

  • 17 juli 2019
  • 1 reactie
  • 1228 Bekeken

Beste'
Ik ben zelfstandige in bijberoep en wil nu volledig zelfstandig worden is er bij jullie een mogelijkheid om met een aanslag biljet van 2017 en belastingsaangifte van 2018 berekening een lening te bekomen zodat ik men droom kan waar maken?

Mvg

1 reactie

Reputatie 2
Badge +1
Beste,

We raden je inderdaad aan om een simulatie te maken via onze website https://home.hellobank.be/nl/. Hier kan je namelijk enerzijds een snelle simulatie maken om te bekijken wat de verschillende mogelijkheden zijn die we je kunnen aanbieden en anderzijds effectief een aanvraag indienen bij ons. Zo'n aanvraag is volledig kosteloos en vrijblijvend.

Indien je een concrete aanvraag invoert, bekijken we alle gegevens en nemen we sowieso nog telefonisch contact op om deze aanvraag in detail te bekijken. Zijn we allebei akkoord om deze aanvraag verder te zetten, dan sturen we je een aantal documenten op die je dient te vervolledigen en ondertekenen.

Indien je minimum een jaar als zelfstandige aan de slag bent en je kan een aanslagbiljet voorleggen, kunnen we deze inkomsten bekijken.

We hopen je hiermee de nodige informatie te hebben gegeven. Mocht je nog vragen hebben, aarzel zeker niet om opnieuw met ons contact op te nemen. We zijn bereikbaar op het nummer 02 433 41 41 van 7 tot 22 uur op weekdagen en van 9 tot 17 uur op zaterdag.

Tot binnenkort,

Enzo

Reageer