Vraag

Woon lening

  • 6 februari 2019
  • 1 reactie
  • 556 Bekeken

Ik krijg geen voorstel van jullie

1 reactie

Beste Freya,

Bedankt voor je bericht en voor je interesse in ons aanbod.

Hello bank! is het mobiele merk van BNP Paribas Fortis. We hebben geen fysieke filialen. Voor wat betreft het aanvragen van een woonkrediet, verloopt dit volledig online. We raden je aan om onze website https://home.hellobank.be/nl/ te consulteren. Hier kan je namelijk enerzijds een snelle simulatie maken om te bekijken wat de verschillende mogelijkheden zijn die we je kunnen aanbieden en anderzijds effectief een aanvraag indienen bij ons. Zo'n aanvraag is volledig kosteloos en vrijblijvend.
De rentevoet die je online te zien krijgt is meteen ook onze scherpste rentevoet, hierin onderhandelen is niet mogelijk. Je kan bij ons opteren voor een financiering tot 100% met vaste rentevoet.
Indien je een concrete aanvraag invoert, bekijken we alle gegevens en nemen we sowieso nog telefonisch contact op om deze aanvraag in detail te bekijken. Zijn we hierna allebei akkoord om deze aanvraag verder te zetten, dan sturen we je een aantal documenten op die je dient te vervolledigen, ondertekenen en terugsturen.

We hopen je hiermee de nodige informatie te hebben gegeven. Mocht je nog vragen hebben, aarzel zeker niet om opnieuw met ons contact op te nemen. We zijn bereikbaar op het nummer 02 433 41 41 van 7 tot 22 uur op weekdagen en van 9 tot 17 uur op zaterdag.

Met vriendelijke groet,

Hakim

Reageer