Op welke sites zoeken voor een huis?

  • 10 mei 2016
  • 2 reacties
  • 3812 Bekeken

Reputatie 3Via vrienden en kennissen, een advertentie in de krant, via een gespecialiseerd bureau of via het web. Nee, dat is niet het antwoord op de vraag: ‘Hoe vind je je volgende lief?’

Maar wél op de vraag: ‘Hoe vind je je eigen huis?’ Het web is ontegensprekelijk ‘the way to go’ geworden. Maar welke sites dan vooral?

Immokantoren (regionaal of nationaal)


Elke stad heeft zo z’n regionale immokantoren. Zo spitst Macnash zich bijvoorbeeld toe op de regio Brussel. Nationaal zijn er grotere namen zoals ERA en Century21.

Maar zie die master bedroom nu toch eens!


Voor een realistische eerste indruk (en een eerste selectie, want time is money, nietwaar?) is een virtueel bezoek een leuke plus. Zo’n 360° presentatie is vaak beschikbaar bij het hogergenoemde ERA en bij Dewaele.

Dé zoekertjessites voor vastgoed


Maar de meest bezochte sites blijven toch de onafhankelijke immosites. Verschillende sites in België geven een overzicht van wat er op de markt beschikbaar is. Enkele spelers van formaat zijn:

Via welke site ga jij op zoek naar je toekomstige woning?


2 reacties

Ook een zeer goede site voor commercieel onroerend goed in België, ze hebben veel aanbiedingen van handelspand te huur in Brugge, Brussel, Antwerpen en in andere steden.

 

Deze is goed Businesscenters.

Reageer