Het noorden kwijt met je woonkrediet? Stel je vragen aan onze experts!

  • 16 juni 2016
  • 5 reacties
  • 4996 Bekeken

Reputatie 3


Je hebt het huis van je dromen gevonden? Super!


Maar je weet niet waar te beginnen om dat hypothecair krediet in orde te krijgen?

Wel, dan ben je hier aan het juiste adres 🙂 !

Of je nu al wat ervaring hebt of het je eerste keer is (proficiat trouwens!), hier vind je een antwoord op al je vragen over je hypothecair krediet. Post je vraag bij de opmerkingen hieronder en onze experts geven je een gepast antwoord. Je zal zien, je bent er zo mee weg.

Hoe gaat het in zijn werk?


1. Stel al je vragen over je toekomstig hypothecair krediet in de opmerkingen hieronder en dit voor woensdag 22/6 om middernacht.

2. Je vindt een antwoord op je eigen vragen en op die van de anderen (kan interessant zijn!) vanaf vrijdag 24/6 om 14u. Zo heb je het hele weekend om alles rustig na te lezen.

Voor al je vragen over rentevoeten, maandelijkse afbetalingen, looptijd en mogelijke kortingen kan je vanaf nu hier terecht voor de online simulatie van Hello home!. Vanuit je luie zetel ontdek je zo jouw rentevoet in minder dan 5 minuten. Zo simpel is het!

Stel je vragen hieronder!


5 reacties

Kan ik ook bij Hello Bank terecht voor herfinanciering ? Aan de telefoon zei men afgelopen zaterdag van wel.Ik vind er wel niks over terug op de website.Indien ja gelden dan dezelfde voorwaarden als bij een nieuw woonkrediet ?
Reputatie 3
Badge +1
Dag Stefan,

Op dit moment doen we echter nog geen herfinancieringen van een woonkrediet bij Hello Bank. Op dit vlak kunnen we jou dus jammer genoeg niet verder helpen. Uiteraard kan je hiervoor wel eens langsgaan in een kantoor van BNP Paribas Fortis. Op hun website kan je een kantoor bij jou in de buurt vinden waar je een afspraak kan maken. Daar kunnen ze jou vervolgens een voorstel doen.

Groetjes, Sanne
Hallo

Er staat dat een hello woonkrediet niet geldig is bij het bouwen van een huis.

Geldt dit dan ook voor de aankoop van een huis dat wordt gebouwd door een sleutel op de deur firma?

Indien dit wel kan, kan dit ook met uitstel van kapitaalsaflossingen?

Alvast bedankt.

Groetjes

Sven
Reputatie 3
Badge +1
Dag Sven,

Onze woonkredieten zijn inderdaad niet mogelijk voor het bouwen van een huis. Sleutel op de deur is in principe hierdoor ook niet mogelijk. Tenzij het huis er al volledig staat en zo goed als af is. Kleine afwerkingen zijn misschien nog mogelijk, maar meer niet. Ook uitstel van kapitaalaflossingen is bij Hello bank niet mogelijk.
Je kan hiervoor uiteraard wel eens langsgaan in een kantoor van BNP Paribas Fortis. Daar heb je op dat vlak meer mogelijkheden.

Groetjes, Sanne
Hallo,

is het mogelijk om een hypothecaire lening te krijgen voor de aanschaf van een woonboot? Dit is wettelijk mogelijk sinds 2016.

Alvast bedankt

Reageer