Vraag

Hello kredietkaart aanvragen

  • 28 augustus 2018
  • 3 reacties
  • 1875 Bekeken

Hallo,
Ik wil graag een hello kredietkaart aanvragen. Wanneer ik dit echter probeer via de app krijg ik bij bij de laatste stap, de elektronische handtekening, de melding dat ik 5 keer of meer een m1 of m2 fout heb gemaakt en dat mijn rekeningen geblokkeerd zullen worden. Na deze meldingen kan ik wel nog steeds aan mijn rekeningen, deze zijn dus niet geblokkeerd. Ook heb ik alles dubbel gecontroleerd en nergens een fout gemaakt bij de elektronische handtekening. Is het ergens mogelijk om te zien of de kaart toch is aangevraagd of niet? Krijg je normaal een bevestigingsmail? Ik heb dit nu 2 keer proberen aan te vragen en had 2 keer hetzelfde probleem. Ik durf het niet te veel te proberen voor het geval de aanvragen er toch door komen.

3 reacties

Badge
Beste Lena,

Je mag ons contacteren op het nummer 02 433 41 41 en dan kijken wij dit na voor jou. We zijn bereikbaar op weekdagen van 7 tot 22 uur en zaterdag van 9 tot 17 uur.

Groetjes,
^Gre

Hallo,

ik heb een hallo bankaart van bnp en zou nu willen een hello kredietkaart bestellen , hoe moet ik dat doen?

bedankt

  1. Neumann
Reputatie 1

Hallo @Neumann 

Mijn excuses voor het late antwoord.

Je kan een kredietkaart aanvragen via onze app door, eens aangemeld, onderaan rechts te drukken op de horizontale strepen en vervolgens te kiezen voor Onze producten.

Reageer