Yes, gefinancierd! En wat daarna?

  • 16 december 2015
  • 1 reactie
  • 3050 Bekeken

Reputatie 2
Badge +1
Crowdfunding is natuurlijk best cool en spannend, maar uiteindelijk begint het grote werk daarna pas écht.
Ben jij (een van) de initiatiefnemer(s) van een - intussen volledig gefinancierd - crowdfundingproject?

Ben jij een intiatiefnemer van een gefinancierd project? Hoe loopt het nu met je project? Wij horen graag hoe het parcours verder verlopen is na de crowdfunding!

Het project Javry is al gefund Kijk hier maar eens!

1 reactie

Reputatie 2
Badge +1

Nieuws van Curling Club Mechelen!


Curling Club Mechelen lanceerde in oktober hun campagne op Hello crowd! en konden daardoor op 21 december 2015 meer dan €30.000 inzamelen . Dankzij deze campagne konden zij nieuwe contacten leggen met sponsors en kregen ze een subsidie van €100.000 van de provincie Vlaams Brabant. Gezien het succes van dit project zullen niet twee, maar drie curlingbanen gebouwd kunnen worden! De bouw staat gepland voor midden juli 2016 in de nabije gemeente Zemst. Medio september zouden de eerste stenen over het eerste Belgische curlingijs moeten glijden. In een tweede fase wilt de club investeren in energie-efficiënte zonnepanelen, een warmtepomp en een warmtewisselaar.

Pieter Meijlaers en Tom van Waterschoot van Curling Club Mechelen: “Crowdfunding bracht onze club veel meer dan enkel financiering. Door de uitstraling van ons crowdfundingproject in de curlingwereld, willen de Curling Champions Tour en sponsors hun schouders onder dit project zetten. Met hun hulp willen we enkele internationale topteams naar België halen voor de opening van de curlinghal. Zo krijgen we misschien een voorsmaakje van het WK curling, hier in ons eigen België.”

Proficiat aan Curling Club Mechelen, wij zijn benieuwd naar het vervolg! 😃

Reageer