[FAQ] Wat zijn de risico’s als je belegt met Hello fins!?

  • 29 april 2019
  • 0 reacties
  • 731 Bekeken

Reputatie 2
Badge +1
Ook al worden je beleggingen bij Hello fins! beheerd door experten, beleggen houdt steeds een zeker risico in. De beleggingsexperts van de BNP Paribas groep volgen de markt op de voet en stellen, met behulp van een robo-belegger, je portefeuille zo samen dat het risico zoveel mogelijk gespreid wordt. Maar we hebben de markt niet in de hand en kunnen jammer genoeg niet garanderen dat de waarde van je portefeuille zal stijgen. Je hebt dus geen enkele garantie op rendement, noch kapitaal. De waarde van je portefeuille kan zowel stijgen als dalen. En bij, volledige of gedeeltelijke, verkoop van je portefeuille op een minder gunstig moment, kan je dus een deel van of je volledige geïnvesteerde kapitaal verliezen.

Hello fins! biedt discretionair vermogensbeheer aan. De bank beslist zelf, zonder vooraf om jouw toestemming te vragen, over bepaalde verrichtingen die volgens haar nodig zijn voor een goed beheer van je portefeuille. Deze verrichtingen dienen natuurlijk wel in jouw belang te zijn én in lijn te liggen met de beleggingsstrategie die in samenspraak met jou werd bepaald. Je kan dus op geen enkele manier tussenkomen in de samenstelling van je portefeuille.

Je portefeuille wordt belegd in een selectie van ETF’s. Net als elk financieel product zijn er aan ETF’s voordelen, maar ook risico’s, verbonden. Meer details hierover vind je in onze informatiefiche.

0 reacties

Geen reactie

Reageer