[FAQ] Hoe betaal ik bij handelaars met Apple Pay?

  • 28 november 2018
  • 0 reacties
  • 712 Bekeken

Met je iPhone of Apple Watch kan je contactloos betalen met Apple Pay in winkels, restaurants, taxi’s, aan verkoopautomaten … waar je het symbool van Apple Pay of van contactloos betalen ziet.

iPhone met Face ID:
Om te betalen met je standaardkaart, druk twee keer op de zijknop. Om een andere kaart te gebruiken, druk twee keer op de zijknop, tik op je standaardkaart en kies een andere kaart. Kijk daarna naar je iPhone om je te identificeren met Face ID of geef je toegangscode in. Hou je iPhone vlakbij de betaalterminal en wacht tot je 'Gereed' en een vinkje ziet verschijnen op het scherm. Betaald!

iPhone met Touch ID:
Om te betalen met je standaardkaart, hou je je iPhone vlakbij de betaalterminal en leg je vinger op de thuisknop om je te identificeren met Touch ID. Wacht tot je 'Gereed' en een vinkje ziet verschijnen op het scherm. Betaald! Om een andere kaart te gebruiken, hou je je iPhone bij de betaalterminal zonder de thuisknop aan te raken. Wanneer je standaardkaart verschijnt, tik erop en kies een andere kaart. Leg daarna je vinger op de thuisknop om te betalen.

Apple Watch:
Om te betalen met je standaardkaart, druk twee keer op de zijknop en houd het scherm van je Apple Watch vlakbij de betaalterminal. Wacht tot je een lichte trilling voelt. Betaald! Om een andere kaart te gebruiken, druk twee keer op de zijknop en swipe naar links of rechts om een andere kaart te kiezen. Hou daarna je Apple Watch bij de betaalterminal om te betalen.

0 reacties

Geen reactie

Reageer